FUT-BILLEDER
 

Denne side er sidst opdateret den 01. februar 2011 .

 

På denne side vil vi vise lidt billeder fra både mit modeltog og fra det virkelige liv. I første omgang vil der være to egentlige gallerier med billeder, et med den skønne MY og et med andre lokomotiver. De fleste billeder fra det virkelige futliv er indtil videre taget ude ved DSB´s centralværksted på Otto Bussesvej i København.

Hvis du vil benytte billederne på denne side ukommercielt, skal du være rar at kreditere dem til mig. Ved kommercielt brug bedes du kontakte mig HER. Tak. Bemærk at billederne kan ses i meget stor størrelse (op til 8Mb) ved at klikke på dem.

 

MY-BILLEDER       ANDRE BILLEDER         

 

Herunder finder du lidt blandede bolsjer.

Den 7 September 2007 var jeg ude på Otto Bussesvej og lige tjekke lidt dieselhørm og havde desværre kun mit kamera i mobilen med sig. Her stod omme bagved centralværkstedet på rad og række MY 1101 og MY Tjenestelokomotivet (tidligere MY1135) sammen med MX19 fra HFHJ (Hillerød-Frederiksværk-Hundested Jernbane). Heldigvis løb han på "Hanne" som var ude og tage billeder med sit meget store digitalkamera, ikke af toge men af det gamle København i almindelighed. Hun tilbød uopfordret meget venligt at tage de billeder jeg ikke selv kunne og sende dem til mig om aftenen. Sådan! Og rigtig mange tak til Hanne for hjælpen. 

Her kan du se Hanne´s pletskud:

 

 

Dagen efter måtte jeg så selv ud og tage et par billeder med det rigtige kamera ude foran Centralværkstedet, der stod nemlig både MX1001 og den nu helt færdigmalede MY1159 og hyggede sig. Det er sgu sjældent man ser så mange dejlige MY og MX samlet derude på én gang. Her er så mine "pletskud":

 

Jeg må lige dele 2 billeder mere med hele futteverdenen, nemlig først før omtalte meget søde Hanne´s flotte billede fra september 2007 af en gammel sporskiftelampe med et par rædselsfulde nye plastictog som baggrund, og så dette billede af to Köf på vej til Köf-himlen, taget ved Centralværkstedet på Otto Bussesvej i 2001

 

 

Lad os lige snuppe et  et natteskud fra Svanemøllens Station en meget sen nattetime i sommeren 2002, taget af min futteven Jørgen.

 

I slutningen af 90´erne og indtil omkring 2003, hvor et kollegie rejste sig på stedet, kunne man holde med sin bil lige op til skinnerne ved Bispebjerg S-Station og betragte togene som futtede forbi. Der kunne man så holde og nyde en simpel frokost og nyde futtelivet i tryg afstand fra forstyrrende kunder. Ind imellem dukkede der så noget spændende op foran én på skinnerne:

Disse fire billeder et taget i 2000, hvor en IC3 af uransaglige årsager skulle forbi på s-banens domæne. Samme år blev det mere spændende, da to svensk ejede MY blev bugseret forbi af MZ1449 med retning mod Dan-Link færgen på vej hjem til Sverige. Det var TÅGAB´s TMY105 og 106 som havde været til service hos CVK på Otto Bussesvej i al deres pragt. Fætter Diesel hastede så derefter efter dem og tog først et billede af dem alle tre mens de holdt på baneterrænet ved Rovsinggade og sidst fik et noget dårligt belyst billede af TMY106 da den holdt ved Dan-Link terminalen i Frihavnen. 

Desværre er det papirbilleder som er scannet.....:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Til forsiden