MADOPSKRIFTER
  Fra TaxaFinns berømte køkken....
Duck Orange
Antal personer:  4 sultne herrer
Ingredienser:
4 stk. frosne Berberiandebryster (á ca. 300 gram)
½ liter Appelsinjuice
Glaskartofler
Kartofler
Sukker
Salt
Pepper
Andebouillion (fra Oscar)

Tilberedning:
Andebrysterne tøes op og hulles på kødsiden med en stegegaffel el. lign, 300-400 huller, så marinaden kan trække op i kødet. Lægges i et ildfast fad med skindsiden opad og fadet fyldes op til ca. 2 cm. fra bunden med appelsinjuice. Drys salt og pepper på skindet. Lad trække i køleskab i 3-6 timer (jo længre jo bedre).

Steges i ovn (lad appelsinjuicen være ved andebrysterne) ved 225 grader i 20 minutter og derefter trække under staniol i 15 minutter. Udskæres derefter i tynde skiver.

Det er MEGET vigtigt at lade andebrysterner trække inden udskæringen, da de ellers bliver seje og hårde i kødet.

Sovsen laves af andebouilionnen, som jævnes og tilsættes appelsinjuicen som blev brugt til marinade for andebrysterne.
Tid: Marineringstid 3-6 timer - tilberedning ca. 45 min.
Serveringsforslag:
Serveres med hvide og brune kartofler samt rødkål og sovs.
DENNE OPSKRIFT KAN NEMT UDSKRIVES, under "filer" vælges "udskriv" og teksten udskrives UDEN grafik.