MADOPSKRIFTER
  Fra TaxaFinns berømte køkken....
Hjerter i flødesauce
Antal personer:  4
Ingredienser:
2 kg Kalvehjerter
4 Løg
500 g Champignon (glas eller friske)
300 g Magarine
1 brev Paprika
½ l Piskefløde
1 bdt. Persille
Salt
Pepper


Tilberedning:
Hjerterne renses helt for fedt og evt. sener og skæres ud i stykker på ca. 3x3 cm. Magarinen brunes af i en stor tykbundet gryde og de snittede løg tilsættes og brunes. Herefter tilsættes paprika, champignon og hjertestykkerne. Det hele brunes i ca. 5 min., hvorefter der tilsættes omkring 1 liter vand.

Det hele småkoger i ca. 1 time, hvorefter der tilsættes piskefløde og det hele jævnes og smages til med salt og pepper.
Tid: 1½ time
Serveringsforslag:
Serveres med hjemmelavet kartoffelmos med persille
Kommentarer:
En absolut "Herreret", kødet og champsene er da sunde.....
DENNE OPSKRIFT KAN NEMT UDSKRIVES, under "filer" vælges "udskriv" og teksten udskrives UDEN grafik.