MADOPSKRIFTER
  Fra TaxaFinns berømte køkken....
Hungry Jack
Antal personer:  4
Ingredienser:
500 g hakket Oksekød (knust ko)
2 ds. Baked Beans i tomatsovs
1 fl. Barbecuesauce
Salt
Pepper

Nej, der skal ikke mere i....!


Tilberedning:
Kødet brunes i en gryde og de 2 dåser Bakes Beans samt Barbecue-saucen tilsættes og det hele varmes op.

Man laver en portion kartoffelmos, som  fordeles i et smurt ildfast fad og kødsovsen hældes over.

Det hele varmes i ovnen ca. 30 minutter.
Tid: 45 minutter
Serveringsforslag:
På tallerkener på et bord!
Kommentarer:
Dette er en ægte amerikansk skod-ret, som jeg for mange år siden fik fra min ven Jeff i Californien.

I USA bruger man ikke Baked Beans i retten, men istedet Pork & Beans, som er det samme som Baked Beans, bare iblandet et par små elendige skinkestykker. Denne udsøgte amerikanske dåse-delikatesse kan desværre ikke fåer i Dannevang, så vi må nøjes med de lækre Baked Beans.

Selvom retten er noget "junk"-agtig, smager den faktisk fortrinligt, er forholdsvis sund at indtage , tager ingen tid at lave og der er masser af "gas" fra bønnerne til senere på aftenen.....
DENNE OPSKRIFT KAN NEMT UDSKRIVES, under "filer" vælges "udskriv" og teksten udskrives UDEN grafik.