MADOPSKRIFTER | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fra TaxaFinns berømte køkken.... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ægte Italiensk Pastasauce | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Antal personer: | 4 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ingredienser: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
500 gram Hakket Oksekød 100 gram røget Svinemørbrad i tern, evt. Bacon i tern 3 Løg, helst Zittauer eller Rødløg + evt. Hvidløg 3 revne Gulerødder 2 dåser Hakket Tomat 4 dl Rødvin eller Vand Frisk revet Muskatnød Oregano Laurbærblade Salt, Pepper 1 glas Mælk |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tilberedning: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sautér Løg og evt. Hvidløg og tilsæt så Mørbrad/Bacon. Efter et par minutter tilsættes Oksekød og Gulerødder. Det hele brunes godt igennem hvorefter de hakkede Tomater samt Rødvin/Vand kommes i sammen med krydderierne. Det hele småkoger i min. 1 time, gerne 4-5 timer. Til sidst tilsættes mælken, det hele koges op og serveres. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tid: | 1-5 timer! | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Serveringsforslag: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Serveres med Frisk Pasta og revet Ost | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kommentarer: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dette er en ægte opskrift på Italiensk Pastasauce, bemærk der er ikke basilikum i. Jo længere den koger jo bedre bliver smagen. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
DENNE OPSKRIFT KAN NEMT UDSKRIVES, under "filer" vælges "udskriv" og teksten udskrives UDEN grafik. |