MADOPSKRIFTER
  Fra TaxaFinns berømte køkken....
Ægte Italiensk Pastasauce
Antal personer:  4
Ingredienser:
500 gram Hakket Oksekød
100 gram røget Svinemørbrad i tern, evt. Bacon i tern
3 Løg, helst Zittauer eller Rødløg + evt. Hvidløg
3 revne Gulerødder
2 dåser Hakket Tomat
4 dl Rødvin eller Vand
Frisk revet Muskatnød
Oregano
Laurbærblade
Salt, Pepper
1 glas Mælk
Tilberedning:
Sautér Løg og evt. Hvidløg og tilsæt så Mørbrad/Bacon.

Efter et par minutter tilsættes Oksekød og Gulerødder. Det hele brunes godt igennem hvorefter de hakkede Tomater samt Rødvin/Vand kommes i sammen med krydderierne.

Det hele småkoger i min. 1 time, gerne 4-5 timer. Til sidst tilsættes mælken, det hele koges op og serveres.
Tid: 1-5 timer!
Serveringsforslag:
Serveres med Frisk Pasta og revet Ost
Kommentarer:
Dette er en ægte opskrift på Italiensk Pastasauce, bemærk der er ikke basilikum i. Jo længere den koger jo bedre bliver smagen.
DENNE OPSKRIFT KAN NEMT UDSKRIVES, under "filer" vælges "udskriv" og teksten udskrives UDEN grafik.